Makrell med eplesaus inneholder
149 Kalorier,
10 g Karbo,
5 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Makrell med eplesaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Makrell med eplesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3168 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Makrell med eplesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 148.52 | 730.35 | Kcal |
Protein | 5.21 | 25.62 | gram |
Karbohydrat | 9.77 | 48.04 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 3.64 | gram |
Fett | 9.68 | 47.60 | gram |
Mettet fett | 1.45 | 7.13 | gram |
Salt | 1.22 | 5.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.42 | Kr 21.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 934 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær hodet av fisken, rens den og ta ut ryggbenet uten at fisken går i stykker.
Legg makrellene i ildfast fat sammen med eplemost, eddik, laurbærblad, sitronsaft, krydderkvasten og salt. Dekk med aluminiumsfolie og bak i ovn til fisken er ferdig.
Avkjøles i fatet.
Saus: Smelt smør, tilsett sukker, skrellede epler i skiver og eplemost. La det surre til det blir en tykk puré.
Pisk massen til den er jevn eller mos den.
Anrett makrellene på fat, pynt med "sommerfugler" av sitron- eller appelsinskiver, grønt og paprikadryss.
Serveres med sausen og potetsalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11251)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift