Makrell sautert med rødvin inneholder
135 Kalorier,
4 g Karbo,
4 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Makrell sautert med rødvin har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Makrell sautert med rødvin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2999 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Makrell sautert med rødvin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 134.94 | 258.21 | Kcal |
Protein | 3.88 | 7.42 | gram |
Karbohydrat | 4.12 | 7.88 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 1.28 | gram |
Fett | 7.40 | 14.16 | gram |
Mettet fett | 4.28 | 8.19 | gram |
Alkohol | 5.00 % | | | |
Salt | 0.41 | 0.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.67 | Kr 18.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 765 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,21 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og vask en mellomstor makrell, og kutt slik at den får stekesnitt på skrå.
Snu den i krydderet og melet og brun den raskt på begge sider. Brun smør i en panne, ha i den finhakkede løken. Dryss melet over og rør om. Spe på med rødvin. Kok opp og la det putre. Smak til med salt og pepper. Bland i kapers. Sausen helles over makrellen.
Formen settes i ovnen på 180 C i ca 10 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11273)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift