Marinert stekt sild 2 inneholder
188 Kalorier,
11 g Karbo,
8 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Marinert stekt sild 2 har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert stekt sild 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3419 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert stekt sild 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 187.65 | 679.35 | Kcal |
Protein | 7.56 | 27.37 | gram |
Karbohydrat | 11.47 | 41.52 | gram |
Kostfiber | 0.55 | 1.99 | gram |
Fett | 12.27 | 44.42 | gram |
Mettet fett | 2.53 | 9.16 | gram |
Salt | 1.31 | 4.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.37 | Kr 12.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 448 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,44 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens silden og stell den til steking. Ryggbeinet kan tas ut ved at du stikker pekefingeren og tommelfingeren inn på hver side av beinet. Skyv kjøttet fra beinet vekselvis med peke- og tommelfingeren.
Skjær noen skrå snitt gjennom sildekjøttet på begge sider, da den blir lettere gjennomstekt. Strø litt salt i buken på den eller legg inn en ansjosfilet. Legg silda sammen så den ser hel ut.
Paner og stek den i ca 10 minutter. Sild kan også stekes uten panering.
Smaken blir friskere hvis du drypper litt eddik over silda etter at den er stekt.
Legg silda i en krukke eller i et dypt fat lagvis med tynne løkringer. Hell laken over. Silda bør stå og trekke et par timer før den serveres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11400)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift