| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 306.09 | 525.45 | Kcal |
| Protein | 2.96 | 5.08 | gram |
| Karbohydrat | 12.60 | 21.63 | gram |
| Kostfiber | 0.47 | 0.81 | gram |
| Fett | 26.99 | 46.33 | gram |
| Mettet fett | 17.04 | 29.25 | gram |
| Salt | 0.06 | 0.11 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 5.71 | Kr 9.80 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 030 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 16,46 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Creme Catalan.
Våkenattsfromasj.
Kjempe-Monolit.
Sitronfromasj med salt crunch.
Dronning Maud - pudding.
Skogsbærparfait.
Safranpannacotta.
Hjemmelaget karamellpudding 3.
Konjakkrem.
Snehvits bryllupsdessert.
Hvit sjokoladepannacotta med Muscovadomariner.
Pikekysspavlova.
Brødpudding fra Cuba.
Karamellpudding.
Juleparfait.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.