Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Mazarinkake - glutenfri og laktosefri med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
222.95
3 501.03
291.75
Kcal
Protein
4.27
67.05
5.59
gram
Karbohydrat
36.15
567.67
47.31
gram
Kostfiber
2.51
39.42
3.28
gram
Fett
6.25
98.15
8.18
gram
Mettet fett
1.32
20.73
1.73
gram
Salt
0.34
5.31
0.44
gram
Pris på oppskriften
Kr 4.09
Kr 64.23
Kr 5.35
.-
Hele oppskriften veier
1 570 totalt
1 570 pr porsj
131 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Springform (22cm)
Mazarinbunn med kokos
Sett stekeovnen på 200 °C over- og undervarme.
2
Riv marsipanen på et rivjern. Pisk smør, sukker og marsipan sammen. Tilsett eggene og fortsett å piske. Bland de tørre ingrediensene sammen i en bolle og vend det så inn i marsipanmassen.
Fordel deigen i en en springform kledd med bakepapir. Stek mazarinbunnen i 40-50 minutter. Avkjøl bunnen helt og skjær kanten løs fra formen. Legg gjerne kakeplast/ konditorfolie langs kanten av kaken for å få en fin kant når bringebærfyllet legges på.
3
Bringebærfyll
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Varm opp 100 gram bringebærsyltetøy, klem vannet ut av gelatinen og smelt den i det varme syltetøyet. Hell den varme blandingen i resten av syltetøyet og rør det sammen. Fordel bringebærfyllet på mazarinbunnen og la det sette seg mens marengsen piskes.
Marengs
Pisk eggehviter, melis og vaniljepaste sammen til en seig marengs. Pisk i minst 10 minutter. Fyll marengsen i en sprøytepose med rund tipp og pynt kaken med små topper. Bruk en crème brûlée- brenner til å brune marengsen litt.
VIKTIG
Vær oppmerksom på at ikke alle våre strøsler er glutenfrie, les på pakken før bruk.
4
Dekor
Legg noen delte friske bringebær på kaken sammen med rosa perler.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 33773)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kaker Diett/allergi:
Glutenfri Innlagt dato:2018-03-14
Oppdatert dato:2018-03-14
Lesere: 600 totalt.