Fotograf:Karoline Nordbø Påskekake nr 1! I påsken samles gjerne venner og familie. Prøv denne deilige sjokoladekaken med påskevri, den vil garantert falle i smak.
Oppskriften inneholder 432 Kalorier, 45 g Karbo, 3 g Protein og 26 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kakebunn: Pisk smør og sukker luftig og glatt, før du pisker inn ett og ett egg om gangen. Tilsett mel, kakao og bakepulver og rør til alt er godt blandet. Ha i melken og kjør til en glatt røre. Hakk sjokoladen grovt og bland inn i deigen.
Fyll røren i en smurt springform, 24 cm i diameter.
Stek kaken midt i ovnen på 180 grader i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist.
Appelsinkrem: Pisk smør, vaniljesukker og melis hvitt. Det skal piskes i ca. 10 minutter for å få riktig konsistens. Smak til med saft fra en appelsin og revet appelsinskall.
Montering: Del kakebunnen i to deler, og smør et lag med appelsinkrem på den ene delen. Legg den andre delen over.
Legg et nytt lag med appelsinkrem på toppen av kaken, og pynt med hakket kjekssjokolade eller små påskeegg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 34663)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2019-04-07
Oppdatert dato:2019-04-07