Medisterkaker med ertestuing inneholder
206 Kalorier,
10 g Karbo,
8 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Medisterkaker med ertestuing har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Medisterkaker med ertestuing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Medisterkaker med ertestuing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 205.73 | 962.56 | Kcal |
Protein | 7.90 | 36.96 | gram |
Karbohydrat | 9.96 | 46.60 | gram |
Kostfiber | 1.13 | 5.29 | gram |
Fett | 14.67 | 68.64 | gram |
Mettet fett | 6.58 | 30.79 | gram |
Salt | 1.44 | 6.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.53 | Kr 21.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 872 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Medisterkakene serveres med ertestuing, kokte poteter, brun saus og tyttebærsyltetøy.
Ertestuing:
Bløt ertene i kaldt vann natten over. Kok dem møre i nytt vann, så mye at det fylles halvt opp på ertene når de er kokt. Lag jevning av melk og hvetemel og rør denne inn i ertene. La stuingen småkoke i ca. 6-8 min. Smak til med salt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Totenkjøtt
(Intern: 2106)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-23
Oppdatert dato:2002-10-23
Lesere:
3032 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift