Fotograf:Jan Nilsen/Impuls I denne ovnsbakte retten med lange har vi latt oss inspirere av smaker fra middelhavet. Tilbehøret tar deg rett tilbake til Sør-Frankrikets matparadis.
Oppskriften inneholder 121 Kalorier, 14 g Karbo, 9 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sett stekeovnen på 150 °C.
Legg lange i en ildfast form smurt med olje.
Pensle fisken med olje, krydre med salt og pepper.
Bakes i stekeovnen til langen er gjennomstekt, ca. 15 minutter.
Tilbehør
Kok vaktelegg til de er hardkokte i ca. 3 minutter, og avkjøl og del i to.
Skjær sjalottløk i ringer og kok i vann med tilsatt eddik i 3 minutter.
Skjær hermetisk paprika i biter og artisjokkhjerter i to.
Flak langen og server med tilbehøret og ristet baguette. Pynt gjerne med frisk basilikum.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 32713)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2016-12-11
Oppdatert dato:2016-12-11