Fotograf:
Synøve Dreyer
Lange har et hvitt, fast fiskekjøtt som passer godt til masse smaker. Derfor har vi panert den i grønnsaker og urter i denne oppskriften. Oppskriften inneholder
74 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grønnsakspanert lange er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2284 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grønnsakspanert lange!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 74.41 | 440.62 | Kcal |
Protein | 6.75 | 39.97 | gram |
Karbohydrat | 6.08 | 36.00 | gram |
Kostfiber | 1.87 | 11.07 | gram |
Fett | 2.15 | 12.73 | gram |
Mettet fett | 0.73 | 4.32 | gram |
Salt | 0.28 | 1.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.14 | Kr 42.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 369 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,68 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 175 °C.
Skjær lange i serveringsstykker, pensle dem med olivenolje, og krydre med salt og pepper.
Skjær squash, aubergine, paprika og rødløk i små terninger, og finhakk persille og gressløk. Bruk gjerne en urtehakker på grønnsakene, hvis du har.
Bland grønnsaker, urter, griljermel og parmesan, og vend fisken i blandingen.
Ha fisken på et stekebrekk dekket med bakepapir, og bak i stekeovnen i 12-15 minutter.
Server lange med potetmos og sitronbåter. Dryss gjerne litt persille over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 32973)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Innlagt dato:2017-04-16
Oppdatert dato:2017-04-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift