Fotograf:Rosemarie Pettersen Lange er en nydelig fisk som er ganske fast i fisken:). Den holder fasongen og her med gode grønnsaker i en form kommer den til sin rett. Men om vi brukte lange vil det og passe med andre hvite fisker som sei, hyse, steinbit ol.
Tips prøv med noen skiver fennikel i formen.
I ovn ved 200°C i ca. 20 minutter i midten.
Først kutt fileten i passende biter og dryss litt salt og pepper over og sett til side
Rens og skjær løken i tynne ringer. Hakk hvitøken. Skrell og skjær gulrøtter og selleri i tynne skiver, del tomatene. Rens og skjær paprikaene i brede strimler.
Fres løk, hvitløk, gulrot, selleri, potet i olje til løken er blank og grønnsakene halvt møre.
Hell grønnsakene over i et ildfast fat som er penslet med litt olje, legg i cherrytomater og paprikabiter. Dryss på salt, pepper og provencekrydder og press sitronsaft over.
Legg fiskefiletene midt ned i grønnsakene. Drypp litt olje over fisken.
Ett dryss med mozzarella til slutt
Bak retten midt i ovnen til alt er gjennomstekt/kokt. Server poteter eller godt brød til. La gjesten presse over litt lime eller sitron før man spiser,
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33389)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2017-11-10
Oppdatert dato:2017-11-10