Fotograf:
Kylling.no
Mimosa salat og innbakte egg inneholder
189 Kalorier,
17 g Karbo,
7 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Mimosa salat og innbakte egg har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mimosa salat og innbakte egg er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9832 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mimosa salat og innbakte egg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 188.52 | 1 219.86 | Kcal |
Protein | 7.10 | 45.94 | gram |
Karbohydrat | 17.36 | 112.33 | gram |
Kostfiber | 2.59 | 16.76 | gram |
Fett | 9.50 | 61.47 | gram |
Mettet fett | 2.41 | 15.59 | gram |
Salt | 0.42 | 2.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.19 | Kr 20.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 588 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del eggene i to, ta ut eggeplommene og hakk eggehvitene. Del epler, ananas og stilkselleri i terninger. Bland alt i dressingen unntatt eggeplommene. Legg salaten i en bolle. Ha eggeplommene i en sikt og press dem over salaten som gule mimosablomster.
Server salaten sammen med spekemat av hvitt kjøtt og melonbåter.
Innbakte egg:
I stekeovn ved 250 °C
Bland mel og salt. Rør gjæren ut i lunken melk og ha i smeltet smør. Bland alt til en jevn deig. La den heve til dobbel størrelse. Kok eggene i 5-7 minutter. Avkjøl dem og ta av skallet. Del deigen i 10 emner og trykk dem flate. Legg på et egg og trekk deigen over. Legg rundstykkene med skjøten ned mot platen. Etterhev i ca. 1/2 time og stek dem midt i stekeovnen i ca. 15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 18777)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-01-17
Oppdatert dato:2005-01-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift