Fotograf:
Norges sjømatråd
Norsk laks med pesto og appelsingulrøtter inneholder
162 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Norsk laks med pesto og appelsingulrøtter har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Norsk laks med pesto og appelsingulrøtter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6374 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Norsk laks med pesto og appelsingulrøtter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.18 | 586.89 | Kcal |
Protein | 9.48 | 34.31 | gram |
Karbohydrat | 4.00 | 14.48 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 3.73 | gram |
Fett | 11.80 | 42.70 | gram |
Mettet fett | 2.46 | 8.90 | gram |
Salt | 0.15 | 0.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.26 | Kr 37.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 448 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 150 grader.
Skjær laksen i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form.
Fordel pestoen jevnt over laksestykkene.
Stek i stekeovn ved 150 grader i ca 15 minutter.
Kok pasta.
Kok løk og appelsinjuice i et par minutter. Ha i gulrøttene og kok til gulrøttene er møre og juicen kokt inn til det halve. Rør inn smøret og finhakket hvitløk.
Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23404)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-08
Oppdatert dato:2007-02-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift