Ørret fylt med spinat og bacon inneholder
152 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Ørret fylt med spinat og bacon har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ørret fylt med spinat og bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
7353 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ørret fylt med spinat og bacon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 152.34 | 513.46 | Kcal |
Protein | 9.80 | 33.03 | gram |
Karbohydrat | 1.56 | 5.26 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 3.00 | gram |
Fett | 11.68 | 39.37 | gram |
Mettet fett | 4.96 | 16.72 | gram |
Salt | 0.44 | 1.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.05 | Kr 37.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 348 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll spinaten godt flere ganger i kaldt vann. Fjern visne bladdeler og grove stilker. Ha spinaten i en kasserolle med bare det vannet som henger igjen på bladene. Kok den på middels varme i ca. 4 minutter til den faller sammen. La den renne av i en sikt og klem ut mest mulig vann med hendene. Hakk spinaten fint.
Skrap, skyll og rens ørretene. Tørk dem med kjøkkenpapir. Dryss salt og pepper inni og uetnpå ørreten. Skrell og finhakk løken.
Stek baconskivene i en vid stekepanne på middels varme til de er sprø. Legg dem mellom to lag kjøkkenpapir så fettet trekkes ut. Fres løken i baconfettet til den er myk og blank.
Hakk eller smuldre baconet. Bland spinat, bacon og stekt løk godt. Tilsett brødsmuler og kremfløte og bland alt godt. Smak til med salt og pepper. Forvarm stekeovnen til 175 C.
Bruk en spiseskje og legg spinatfyllet i buken av ørretene. Legg ørretene ved siden av hverandre i en smurt langpanne.
Fordel smøret i små klatter på ørretene. Dekk pannen med aluminiumsfolie og bak ørretene midt i ovnen i ca 30 minutter til de er gjennomstekt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11672)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift