Fotograf:
Godfisk.no
Hel benfri ørret i ovn inneholder
161 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Hel benfri ørret i ovn har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hel benfri ørret i ovn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8656 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hel benfri ørret i ovn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 160.56 | 673.31 | Kcal |
Protein | 9.81 | 41.14 | gram |
Karbohydrat | 1.25 | 5.24 | gram |
Kostfiber | 0.52 | 2.18 | gram |
Fett | 11.93 | 50.03 | gram |
Mettet fett | 5.30 | 22.23 | gram |
Alkohol | 1.13 % | | | |
Salt | 0.14 | 0.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.61 | Kr 40.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 677 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta ut alle bein av fiskefiletene. Er den stor så del den i to like deler.
Legg den ene fileten på en dobbelt smurt stykke aluminiumsfolie.
Dryss med salt og pepper og dekk med fihakkede grønnsaker og urter.
Dryss salt og pepper på den andre fileten og legg over.
Pakk folien tett rundt og legg pakken i langpanne med skjøten opp.
La den stå i stekeovn ved 200 C i 30-50 minutter. Tykk fisk tar lengre tid.
Stikk hull i folien og la kraften renne ut i langpannen.
Legg pakken over på et fat og hold fisken varm.
Sil kraften over i en kjele, tilsett fløte og kok uten lokk i 5 minutter.
Ha i fiskebuljong, smak til med sitronsaft og evnt. salt og hvit pepper.
Rør eggeplommene ut i litt fløte og ha dem over i sausen.
Varm opp sausen litt, må ikke koke, skal bare tykne.
Ha i finhakkede krydderurter.
Legg fisken over på et fat, dra av skinnet og anrett med kokte asparges, sitronbåter og litt grønt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11645)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift