Ostepai med squash inneholder
190 Kalorier,
10 g Karbo,
6 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Ostepai med squash har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostepai med squash er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2523 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ostepai med squash med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 189.98 | 2 722.45 | 680.61 | Kcal |
Protein | 5.59 | 80.11 | 20.03 | gram |
Karbohydrat | 10.47 | 150.04 | 37.51 | gram |
Kostfiber | 3.11 | 44.57 | 11.14 | gram |
Fett | 13.28 | 190.31 | 47.58 | gram |
Mettet fett | 7.19 | 103.03 | 25.76 | gram |
Salt | 0.50 | 7.19 | 1.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.48 | Kr 49.87 | Kr 12.47 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 433 totalt | 1 433 pr porsj | 358 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,04 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Smuldre smør eller margarin i melet. Ha i vannet og arbeid deigen hurtig sammen. Trykk den ut i en vid ildfast form slik at den dekker bunnen og kantene av formen. Prikk den med gaffel og la den hvile ca 15 minutter.
Gjør i mellomtiden i stand fyllet og sett stekeovnen på 200 C.
Skyll og skjær squashen i ca 1 cm tykke skiver. Skrell og hakk løken. Stek løken myk i litt av fettet i en stekepanne. Ta opp løken. Stek squashskivene 2-3 minutter på hver side. Avkjøl dem.
Fordel grønnsakene og osten på paideigen i formen. Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell det over.
Stek paien på nederste ribbe til eggestanden har stivnet og fått fin farge, ca 45 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12537)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift