Osteterte med epler og løk inneholder
256 Kalorier,
17 g Karbo,
9 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Osteterte med epler og løk har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Osteterte med epler og løk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2564 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Osteterte med epler og løk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 256.02 | 789.87 | Kcal |
Protein | 8.53 | 26.32 | gram |
Karbohydrat | 17.43 | 53.77 | gram |
Kostfiber | 1.66 | 5.12 | gram |
Fett | 16.54 | 51.03 | gram |
Mettet fett | 7.98 | 24.62 | gram |
Salt | 0.42 | 1.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.21 | Kr 16.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 234 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sikt hvetemel, salt og sennep til paiskallet i en bolle. Smuldre i margarin og ost. Tilsett vannet og bland til en deig. Dekk til og avkjøl i 30 minutter.
Smelt i mellomtiden smøret til fyllet i en panne, ha i løken og surr i 10 minutter slik at den blir myk, men ikke brun. Rør om iblant. Ha i eple og la det surre i 2-3 minutter, trekk pannen av varmen og la fyllet avkjøles.
Varm ovnen til 200 C. Kjevle ut deigen og kle en lett smurt 20 cm springform. Avkjøl i 20 minutter. Kle paiskallet med matpapir og fyll med tørkede erter. Stek skallet i 20 minutter.
Visp sammen egg, fløte, urter, sennep, salt og pepper. Riv tre firedeler av osten og rør den i eggeblandingen, skjær resten av osten i skiver og legg til side. Når paiskallet er stekt, fjerner du erter og matpapir og heller i eggeblandingen.
Legg osteskivene på toppen. Skru ned varmen til 190 C. Sett terten i ovnen i 20 minutter til fyllet så vidt er stivnet.
Serveres varm eller lunken med en salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6000)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift