Fotograf:Axa Gi grøten en boost med revet gulrot og gulrotjuice. Sødmen kommer fra tørkede dadler og sirup, og grøten ovnsbakes for å gi det lille ekstra.
Oppskriften inneholder 185 Kalorier, 24 g Karbo, 5 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland alle tørre ingredienser. Bland sammen egg, gulrotjuice, sirup og havredrikk i en bolle.
Hell blandingen over de tørre ingrediensene og bland inn revet gulrot og dadler.
Topping: bland sammen frø og honning
Hell alt over i en form og strø over frøtoppingen. Bak i ovnen på 180°C i ca. 30-40 min.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Axa
(Intern: 35432)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2020-10-27
Oppdatert dato:2020-10-27