Ovnsstekt ørret med fløte og grønt inneholder
171 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9431 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsstekt ørret med fløte og grønt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 170.69 | 477.51 | Kcal |
Protein | 11.51 | 32.20 | gram |
Karbohydrat | 1.84 | 5.15 | gram |
Kostfiber | 0.64 | 1.79 | gram |
Fett | 12.89 | 36.06 | gram |
Mettet fett | 5.66 | 15.83 | gram |
Salt | 0.20 | 0.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.44 | Kr 40.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 119 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens fisken, men la ryggbenet sitte. Gni med salt, og drypp med sitron, både inn- og utvendig.
Finklipp dill og gressløk, og bland halvparten med finhakket løk.
Fyll fisken med blandingen, og legg den i godt smurt ildfast form. Strø griljernmel over, og kanskje litt ekstra salt.
Etter 10 minutters steketid ved 225 C helles fløten ved. La formen stå i ovnen i ca 25 minutter eller til fisken er ferdig. Stikk en kniv ned ved ryggbenet og se om den er gjennomstekt. Resten av det grønne hakket strøes over ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11654)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift