Ovnstekt hjorterygg med soppsaus inneholder
107 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Ovnstekt hjorterygg med soppsaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnstekt hjorterygg med soppsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11315 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnstekt hjorterygg med soppsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.09 | 430.35 | Kcal |
Protein | 13.88 | 55.78 | gram |
Karbohydrat | 0.85 | 3.42 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.28 | gram |
Fett | 5.01 | 20.13 | gram |
Mettet fett | 3.34 | 13.42 | gram |
Alkohol | 0.42 % | | | |
Salt | 0.63 | 2.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.77 | Kr 59.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 411 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,17 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hjorteryggen gnis med salt og pepper. Legges i en stekepanne. Smørklatter legges over. Brunes 15 min ved 225°.
Rødvin og vann tilsettes. Steker videre ved 160° i ca. 40 min.
Kjøttet trekker under alu-folie ca. 15 min. Skyen siles og varmes opp.
Maisstivelse røres ut i fløte og creme fraiche, og tilsettes den varme skyen. Smør røres i. Kokes igjennom 1-2 min.
Smakes til med salt, pepper og ripsgelé, tilsettes evt. kulør.
Sjampinjongene skjæres i 4 og svitses på en tørr panne. Sjampinjongene has i sausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 21753)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-04-06
Oppdatert dato:2006-04-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift