Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Pærekake med blåbær oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Pærekake med blåbær



Pærekake med blåbær inneholder 180 Kalorier, 17 g Karbo, 5 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Pærekake med blåbær har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pærekake med blåbær er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
150grhvetemel, siktet
2tsbakepulver
75grMargarin
60grmalte mandler
2stkegg
1stkappelsin, finrevet skall og saften
noen dråper mandelessens
2stkpærer, skrell, utkjernet og hakket
125grblåbær
1ssdemerarasukker eller brunt sukker




Kalorier og næringsinnhold i Pærekake med blåbær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier179.781 846.12153.84Kcal
Protein4.7849.084.09gram
Karbohydrat16.74171.9014.32gram
Kostfiber3.2933.782.82gram
Fett9.6899.408.28gram
Mettet fett1.6717.151.43gram
Salt0.444.530.38gram
Pris på oppskriftenKr 4.36Kr 44.77Kr 3.73.-
Hele oppskriften veier1 027 totalt1 027 pr porsj86 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Forvarm stekeovnen til 200 C. Smør en dyp kakeform på 20 cm i diameter og kle den med bakepapir.

Ha mel, bakepulver, margarin, mandler, egg, appelsinsaft, revet appelsinskall og mandelessens i en stor bakebolle og visp det hele godt sammen.

Vend pærebitene og blåbærene forsiktig inn i kakerøren. Hell den i den klargjorte kakeformen og dryss demerarasukker på toppen. Stek kaken i 45-60 minutter, til den kjennes fast å ta på.

La kaken avkjøles i formen på rist. Kaken kan oppbevares i lufttett boks og holder seg opptil 1 uke.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5858)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Diabetes mat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Lesere: 6036 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.