Dette smaker godt med et glass kald rosévin en varm sommerdag. Noe kaldt, tørt og hvitt er heller ikke å forakte til, forresten. Egner seg godt til å ta med på piknik.
Pan Bagna blir bare bedre om den får ligge og trekke litt smak før servering. Oppskriften inneholder
119 Kalorier,
11 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pan Bagna er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pan Bagna!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 119.37 | 602.81 | Kcal |
Protein | 7.70 | 38.88 | gram |
Karbohydrat | 10.56 | 53.33 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 6.77 | gram |
Fett | 4.85 | 24.49 | gram |
Mettet fett | 0.93 | 4.70 | gram |
Salt | 0.80 | 4.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.68 | Kr 18.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 505 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del rundstykket i to og ta ut litt av «brødinnmaten» på underdelen av rundstykket.
Tilsett 1 1/2 ts olje i rundstykket.
Del tomat i to og ta ut innmaten og del tomaten i tynne båter.
Bland lett sammen tunfisk, egg i båter, tomatbåter, slangeagurk i strimler, rødløk i tynne skiver og sorte
oliven.
Tilsett resten av olivenoljen, sitronsaft, salt og pepper.
Fyll salaten i rundstykket, legg på lokket av rundstykket. La stå og trekke en stund før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1915 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 24180)
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-08-13
Oppdatert dato:2007-08-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift