Panert røket svinekam med pepperrotfløte inneholder
222 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Panert røket svinekam med pepperrotfløte har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Panert røket svinekam med pepperrotfløte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4803 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Panert røket svinekam med pepperrotfløte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 222.33 | 716.70 | Kcal |
Protein | 10.75 | 34.65 | gram |
Karbohydrat | 2.67 | 8.61 | gram |
Kostfiber | 0.31 | 1.00 | gram |
Fett | 18.67 | 60.18 | gram |
Mettet fett | 7.37 | 23.76 | gram |
Salt | 1.76 | 5.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.71 | Kr 21.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 289 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg svinekammen med fettsiden opp, på et stort ark aluminiumsfolie. Gni kammen godt inn med fennikel. Brett folien tett rundt kammen og legg den i et ildfast fat. Stikk eventuelt inn et kjøtt-termometer i den tykkeste delen, spissen må ikke komme nær benene. Sett fatet i ovnen ved 175 C til steketermometeret viser 77 C, eller ca 1 time.
Bland egg, sennep og sukker til paneringen. Øk i mellomtiden ovnstemperaturen til 250 C. Ta ut fatet av ovnen, åpne folien og smør egg-sennepsblandingen over fettsiden på kammen.
Dryss brødrasp over, sett fatet inn i ovnen igjen uten å dekke kammen med folie. Griljer svinekammen ved 250 C i ca 10 minutter eller til den har fått en fin gyllen sprø skorpe.
Bland stivpisket krem med pepperrot.
Legg kammen over på et anretningsfat og server den varm eller kald etter ønske, med pepperrotfløte ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10864)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift