Panna cotta med rabarbra gir en helt ny smak til denne klassiske desserten. Oppskrift fra min venn Per i Danmark Oppskriften inneholder
232 Kalorier,
23 g Karbo,
2 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Panna cotta med kanelsyltede rabarbra er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7376 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Panna cotta med kanelsyltede rabarbra med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 231.83 | 6 014.37 | 501.20 | Kcal |
Protein | 1.54 | 39.95 | 3.33 | gram |
Karbohydrat | 23.21 | 602.14 | 50.18 | gram |
Kostfiber | 1.84 | 47.74 | 3.98 | gram |
Fett | 14.35 | 372.28 | 31.02 | gram |
Mettet fett | 9.06 | 235.04 | 19.59 | gram |
Salt | 0.04 | 0.92 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.59 | Kr 170.96 | Kr 14.25 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 594 totalt | 2 594 pr porsj | 216 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
former
Panna cotta:
Gelatin legges i bløt i rikelig vann. Fløte og sukker kokes opp sammen med vanilje og sitronskall, det helles over i en skål. Oppi røres gelatinen, mens blandingen stadig er varm. Fylles i former og kjøles til dagen etter. Når fromasjen skal ut av formen, kan det være en fordel at dyppe dem i varmt vann, så slipper den lettere.
Kanelsyltede rabarbra:
Rabarbene renses og skjæres i skrå stykker. Sukker blandes med vaniljekorn og kanel, rabarbrastykkene vendes oppi.
Bakes i et fat dekket med folie ved 200°, til rabarbene er møre.
Kjøles av i lagen og serveres tempererede.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22009)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Italia
Innlagt dato:2014-09-17
Oppdatert dato:2014-09-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift