Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini inneholder
86 Kalorier,
5 g Karbo,
4 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 85.79 | 256.45 | Kcal |
Protein | 3.89 | 11.63 | gram |
Karbohydrat | 5.27 | 15.75 | gram |
Kostfiber | 1.57 | 4.69 | gram |
Fett | 4.98 | 14.89 | gram |
Mettet fett | 2.51 | 7.50 | gram |
Alkohol | 0.17 % | | | |
Salt | 0.65 | 1.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.35 | Kr 13.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 196 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,57 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Klipp kyllingleveren i småbiter med en saks. Hakk urtene. Varm oljen og smøret i en stekepanne, ha i hvitløk og urter, smak til med salt og pepper og la surre over middels varme i noen minutter. Tilsett leveren, skru platen på fullt og stek under omrøring i noen minutter til leveren skifter farge og blir tørr. Hell over vinen, la det frese til vinen fordamper, ta leveren av varmen og smak til med krydder.
Hell begge boksene med kyllingsuppe i en stor kjele, og tilsett vann etter anvisningen på boksen/pakken. Ha i en ekstra boks med vann, rør i litt salt og pepper og kok opp.
Tilsett de frosne ertene og la det småkoke i ca 5 minutter. Ha i pastaen og la suppen koke opp igjen mens du rører. La det småkoke under stadig omrøring i ca 5 minutter eller etter anvisningen på pakken.
Ha kyllinglever og vårløk i suppen, og varm opp i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. Serveres rykende varm i oppvarmede skåler.
Denne suppen kan serveres som forrett eller hovedrett. Stekt fegatini er så nydelig at selv om du vanligvis ikke liker kyllinglever, vil du oppdage at du synes det smaker deilig i denne suppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6123)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-28
Oppdatert dato:2002-11-28
Lesere:
1973 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.