Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini



Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini inneholder 86 Kalorier, 5 g Karbo, 4 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
120grkyllinglever, tines hvis den er frossen
1kvist(er)frisk persille
1kvist(er)frisk merian
1kvist(er)frisk salvie
bladene fra en frisk timian
1ssolivenolje
1bit(er)smør
4feddhvitløk, knust
2sstørr hvitvin
6dlklar kyllingsuppe
250grfrosne erter
50grtørket pasta, for eksempel farfalle
Ca 2,5stkvårløk, skåret i biter på skrå
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper




Næringsdeklarasjon for Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier85.79256.45Kcal
Protein3.8911.63gram
Karbohydrat5.2715.75gram
Kostfiber1.574.69gram
Fett4.9814.89gram
Mettet fett2.517.50gram
Alkohol0.17 %
Salt0.651.96gram
Pris på oppskriftenKr 4.35Kr 13.00Kroner
Hele oppskriften veier1 196 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klipp kyllingleveren i småbiter med en saks. Hakk urtene. Varm oljen og smøret i en stekepanne, ha i hvitløk og urter, smak til med salt og pepper og la surre over middels varme i noen minutter. Tilsett leveren, skru platen på fullt og stek under omrøring i noen minutter til leveren skifter farge og blir tørr. Hell over vinen, la det frese til vinen fordamper, ta leveren av varmen og smak til med krydder.

Hell begge boksene med kyllingsuppe i en stor kjele, og tilsett vann etter anvisningen på boksen/pakken. Ha i en ekstra boks med vann, rør i litt salt og pepper og kok opp.

Tilsett de frosne ertene og la det småkoke i ca 5 minutter. Ha i pastaen og la suppen koke opp igjen mens du rører. La det småkoke under stadig omrøring i ca 5 minutter eller etter anvisningen på pakken.

Ha kyllinglever og vårløk i suppen, og varm opp i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. Serveres rykende varm i oppvarmede skåler.

Denne suppen kan serveres som forrett eller hovedrett. Stekt fegatini er så nydelig at selv om du vanligvis ikke liker kyllinglever, vil du oppdage at du synes det smaker deilig i denne suppen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6123)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-28
Oppdatert dato:2002-11-28
Lesere: 1923 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.