Pecannøttpai



Pecannøttpai inneholder 432 Kalorier, 25 g Karbo, 7 g Protein og 33 g Fett pr 100 gr
Pecannøttpai har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pecannøttpai er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4885 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2dlhvetemel
0,5dlsukker
0,5tssalt
1dlmalte mandler
75grsmør
0,5stksitron, saften
1stkeggeplomme

Fyll:

175grpecannøtter uten skall
3stkegg
50grbrunt sukker
100grsmeltet smør, litt kjølnet
4ssflytende honning
1stksitron, revet skall og saften




Kalorier og næringsinnhold i Pecannøttpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier432.174 314.44539.30Kcal
Protein6.9168.988.62gram
Karbohydrat25.40253.5731.70gram
Kostfiber3.7337.244.65gram
Fett32.83327.7540.97gram
Mettet fett11.22112.0114.00gram
Salt0.656.480.81gram
Pris på oppskriftenKr 10.91Kr 108.92Kr 13.61.-
Hele oppskriften veier998 totalt998 pr porsj125 pr stk gram
Energiprosent fra karbo23,5 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Kjør mel, salt, sukker og mandler i kjøkkenmaskin et par sekunder. Tilsett smøret og kjør til blandingen ser ut som brødsmuler. Bland egg og sitronsaft. Hell blandingen langsomt i mens kjøkkenmaskinen går. La maskinen gå i ca 10 sekunder. Ta så blandingen ut av maskinen og klem sammen til en deig. Pakk deigen i plastfolie og legg i kjøleskapet i 1 time.

Smør en 20 cm paiform med løs bunn. Riv paideigen på grovt rivjern over formen og press deigen til bunnen og siden av formen med fingertuppene. Pass på at hele formen er dekket og at deigen er jevnt fordelt. Prikk bunnen med en gaffel. Sett formen i kjøleskapet i 2 timer eller i fryseren i 30 minutter.

Dekk kanten av paiformen med aluminiumsfolie og stek på 200 C i 15 minutter. Fjern aluminiumsfolien og sett tilbake i ovnen i 5 minutter.

La paiskallet kjølne i 10 minutter før fyllet has i. Visp egg og sukker sammen i en bolle. Tilsett smeltet smør og honning og rør blandingen glatt. Bland inn sitronskall og sitronsaft. Grovhakk 2/3 av nøttene og fordel dem i paiformen. Hell fyllet over, og dekorer med resten av nøttene. Stekes på 170 C i 30-40 minutter til fyllet er fast. Serveres med crème fraîche og honning.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12540)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Suksessterte.Suksessterte.
Denne retten har 427,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.