Fotograf:
Bernt Raanes
Peppergrillet kongekrabbe med blåskjell og salsa fresca inneholder
72 Kalorier,
5 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Peppergrillet kongekrabbe med blåskjell og salsa fresca har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Skalldyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Peppergrillet kongekrabbe med blåskjell og salsa fresca er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4777 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Peppergrillet kongekrabbe med blåskjell og salsa fresca!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 71.66 | 220.28 | Kcal |
Protein | 6.27 | 19.27 | gram |
Karbohydrat | 5.05 | 15.52 | gram |
Kostfiber | 0.91 | 2.80 | gram |
Fett | 2.13 | 6.55 | gram |
Mettet fett | 0.33 | 1.01 | gram |
Alkohol | 0.77 % | | | |
Salt | 1.27 | 3.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.31 | Kr 37.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 230 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Start med salsaen. Bland alt og hell limesaft og olivenolje over og smak til med salt og rør inn basilikum.
Kutt opp kongekrabbebenene like under leddet. Bruk en liten spiss kniv og skjær rundt snittet i begge ender og trekk krabbekjøttet ut av skallet.
Rist pepperen i tørr stekepannen og knus den i morter. Vend krabbekjøttt i pepper og dryss på salt.
Pensle grillen godt med olje og stek krabbekjøttet i ca. 1 minutt på hver side. Det skal kjennes litt rått når det tas av grillen. La det hvile noen minutter før servering. Kokt krabbe må bare varmes i ca. 1 minutt.
Pakk blåskjellene i folie sammen med hvitløk, laurbærblad og hvitvin og damp dem på grill til skjellene åpner seg, ca. 4 minutter.
Anrett salsa, kongekrabbe og blåskjell i små porsjonsskåler, én av hver til hver person.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23257)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-14
Oppdatert dato:2007-01-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift