Pernilles sjokoladepudding inneholder
266 Kalorier,
18 g Karbo,
5 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Pernilles sjokoladepudding har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pernilles sjokoladepudding er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6632 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pernilles sjokoladepudding!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 265.70 | 843.31 | Kcal |
Protein | 5.07 | 16.09 | gram |
Karbohydrat | 17.86 | 56.69 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 3.02 | gram |
Fett | 19.12 | 60.69 | gram |
Mettet fett | 11.56 | 36.69 | gram |
Salt | 0.11 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.78 | Kr 15.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 270 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg gelatinplatene i så mye vann at de dekkes. La dem ligge ca 20 minutter.
Bland kakao, sukker og melk i tykkbunnet gryte. La det varmes langsomt opp under visping.
Pisk eggene for seg, ha dem i gryten og visp videre til røren tykner. Røren må ikke koke!
Klem vannet av gelatinplatene, smelt disse i vannbad og pisk dem inn i den avkjølte røren.
La røren begynne å stivne. Pisk fløten stiv.
Bland krem og sjokoladerøre. Hell den i fuktet form. La den stå i kjøleskapet ca 2 timer.
Hvelv sjokoladepuddingen på et serveringsfat. Pynt med kremtopper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8543)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift