Pizza med italiensk geitost og squash inneholder
133 Kalorier,
11 g Karbo,
5 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Pizza med italiensk geitost og squash har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med italiensk geitost og squash er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5541 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med italiensk geitost og squash!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 132.93 | 1 103.98 | Kcal |
Protein | 4.89 | 40.61 | gram |
Karbohydrat | 10.82 | 89.86 | gram |
Kostfiber | 3.95 | 32.80 | gram |
Fett | 6.91 | 57.39 | gram |
Mettet fett | 2.59 | 21.51 | gram |
Salt | 0.71 | 5.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.81 | Kr 39.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 831 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm 2 ss olivenolje ved middels varme i en stor gryte. Ha i squash, purre og hvitløk. Fres grønnsakene så vidt møre i 3-4 minutter. Rør om innimellom. Smak til med salt og pepper. Ta gryten av platen og sett til side.
Forvarm stekeovnen til 225 C.
Kjevle eller klem ut deigen til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 23 cm i diameter. La den være ca 1 cm tykk i kanten. Pass på at den ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg forsiktig leiven midt på.
Fordel squash- og purreblandingen jevnt på deigen. Dekk med små osteklumper og dryss oregano pver til slutt.
Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i ca 15 minutter, til skorpen er sprø og gyllen. Ta pizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Drypp sitronsaft over og server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6092)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift