Pizza med pølse glutenfri inneholder
233 Kalorier,
16 g Karbo,
8 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Pizza med pølse glutenfri har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med pølse glutenfri er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6963 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med pølse glutenfri!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 233.05 | 832.96 | Kcal |
Protein | 8.43 | 30.13 | gram |
Karbohydrat | 16.20 | 57.90 | gram |
Kostfiber | 3.77 | 13.47 | gram |
Fett | 14.11 | 50.43 | gram |
Mettet fett | 5.17 | 18.48 | gram |
Salt | 1.41 | 5.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.93 | Kr 17.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 072 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smul gjæren i bakebollen. Varm vannet til fingervarmt. Hell vannet over gjæren og rør til den er oppløst. Bland i husk, rør rundt og la skallene svelle i 10 minutter til det blir en tykk og geléaktig masse. Tilsett olivenolje, salt og mesteparten av melblandingen. Spar litt til utbakingen. Arbeid deigen godt i maskinen. La den heve tildekket ca 30 minutter.
Strø resten av melet på arbeidsbenken og kna deigen godt. Del deigen i tre deler. Form hver del til en bolle og kjevle den ut til en rund plate. Hvis bunnene skal forstekes, må de prikkes godt eller kjevles over med et lefsekjevle mot slutten av kjevlingen.
Smør tomatpureen jevnt over bunnene. Brett kantene litt opp. Skjær pølsene i ganske tynne skiver og legg den på. Krydre med oregano og strø ost på. Stek pizzaene midt i ovnen ved 250 C i 12-15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5925)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift