Pølsegrateng med ansjos inneholder
206 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Pølsegrateng med ansjos har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pølsegrateng med ansjos er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3595 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pølsegrateng med ansjos!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 206.23 | 544.45 | Kcal |
Protein | 7.54 | 19.91 | gram |
Karbohydrat | 4.47 | 11.80 | gram |
Kostfiber | 0.66 | 1.74 | gram |
Fett | 17.43 | 46.02 | gram |
Mettet fett | 8.52 | 22.49 | gram |
Salt | 0.87 | 2.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.20 | Kr 19.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 056 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,66 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær pølsen i skiver og brun disse lett i smør. Legg pølsene over i et ildfast fat.
Mos ansjosfiletene. Hakk ca 1/4 av purren. Bland ansjosmos, purre, tomatpuré, vann, ost og fløte.
Hell blandingen over pølsen og sett fatet i ovnen ved 250 C i ca 10 minutter for gratinering.
Skjær resten av purren i tynne ringer og garner med disse like før servering.
Server med potetmos og frisk grønnsalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10624)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-02
Oppdatert dato:2003-05-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift