Fotograf:Arla Foods Quesadilla med quinoa er en vegetarisk vri på den meksikanske klassikeren quesadilla! Du trenger bare noen få ingredienser for en enkel, velsmakende og mettende quesadilla!
Du kan krydre opp retten ved å tilsette dine favoritt grønnsaker. Og ikke glem guacamole!
Quesadilla med Apetina Revet Cheddar & Mozzarella gir en kraftigere smak enn den originale Apetina revet Mozzarella.
- Kok quinoa med 1 dl vann, etter anvisning på pakken.
- Legg 1 tortillalefse i en ikke-klebende stekepanne, og fordel quinoa, hakket vårløk, paprika og ost utover lefsen.
- Krydre med salt & pepper, og 1/2 ts cumin.
- Dekk over med en tortillalefse på toppen og stek til den underste lefsen er gyllen.
- Legg en tallerken over og snu panna opp ned.
- La deretter tortillalefsene gli over i panna og stek på andre siden.
- Når tortillalefsene er gylne på begge sider og osten har smeltet, er quesadillaen ferdig!
Topp quesadilla med grønn ruccolasalat og en god olivenolje.
Og slik har du laget deilig quesadilla med quinoa! Vel bekomme!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Arla Foods
(Intern: 34628)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
Mexico Innlagt dato:2019-04-04
Oppdatert dato:2019-04-04