Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær



Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Carpaccio på reinsdyrkjøtt smaker helt utrolig godt sammen med sopp, bjørnebær og nøtter. Den er en sikker vinner på menyen, og er en hyllest til de nordiske råvarer!

Oppskriften inneholder 154 Kalorier, 5 g Karbo, 13 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grflatbiff av reinsdyr eller ytrefilet

Panert sopp:

200grassortert sopp (kantarell, steinsopp, sjampinjong og shitake)
3sshvetemel
2stkegg
4ssstrøkavring
2ssolivenolje til steking
80grbjørnebær
40grhasselnøtter




Næringsdeklarasjon for Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier154.13350.60Kcal
Protein13.1829.98gram
Karbohydrat5.2411.92gram
Kostfiber1.483.37gram
Fett8.6119.59gram
Mettet fett1.673.80gram
Salt0.160.36gram
Pris på oppskriftenKr 19.87Kr 45.20Kroner
Hele oppskriften veier910 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Renskjær kjøttet for eventuelle sener. Pakk det inn i plastfolie og legg i fryseren. 2. Ta opp den dypfryste filen og la den ligge i kjøleskapet i ca. 15 minutter. Skjær den i løvtynne skiver med en oppskjærmaskin, eller så tynt du kan med en skarp kniv. Legg skivene direkte på tallerkener. La skivene dekke hver tallerken. 3. Ha mel, sammenvispede egg og strøkavring i tre forskjellige boller. Del soppen i store biter. 4. Vend soppen først i mel, dypp dem så i egg og vend dem til slutt i strøkavring. Stek soppen i olivenolje på sterk varme til den blir sprø og gyllen i fargen. La soppen hvile litt. 5. Fordel til slutt bjørnebær og hasselnøtter over kjøttet før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 32354)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Innlagt dato:2016-05-04
Oppdatert dato:2016-05-04
Lesere: 1306 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fullkornswrap med reinskav og cashewnøtter.Fullkornswrap med reinskav og cashewnøtter.
Denne retten har 134,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wraps med reinsdyrskav og solbærgele.Wraps med reinsdyrskav og solbærgele.
Denne retten har 198,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Finnbiff i pitabrød.Finnbiff i pitabrød.
Denne retten har 165,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrskav Yakiniku.Reinsdyrskav Yakiniku.
Denne retten har 147,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær.Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær.
Denne retten har 154,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Røkt reinsdyrhjerte med kantarellsuppe.Røkt reinsdyrhjerte med kantarellsuppe.
Denne retten har 62,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme.Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme.
Denne retten har 144,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.