Fotograf:Studio Dreyer Hensley Får du vennegjengen på besøk? Da passer det utmerket å servere wraps fylt med reinsdyrskav og en herlig, søt solbærgelé. Enkelt, raskt, smakfullt og eksotisk.
1. Fres reinsdyrskav raskt i små porsjoner i en varm stekepanne eller gryte med margarin, 3-4 minutter. Krydre med salt og pepper.
2. Varm grove hvetetortilla etter anvisning på pakken.
3. Smør Snøfrisk på lefsene og anrett med nystekt reinsdyrskav, ruccula, rødløk og cashewnøtter.
Server med en herlig solbærgelé.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 32842)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Innlagt dato:2017-02-02
Oppdatert dato:2017-02-02
Lesere: 1110 totalt.