| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 66.07 | 255.77 | Kcal | |
| Protein | 4.62 | 17.89 | gram | |
| Karbohydrat | 7.66 | 29.65 | gram | |
| Kostfiber | 1.23 | 4.76 | gram | |
| Fett | 1.61 | 6.23 | gram | |
| Mettet fett | 0.67 | 2.59 | gram | |
| Salt | 0.17 | 0.64 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 6.65 | Kr 25.74 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 549 totalt | 387 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 46,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Bruschetta med reinsdyrskav.
Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær.
Røkt reinsdyrhjerte med kantarellsuppe.
Reinsdyrpølse med syltet rødløk.
Reinsdyrskav Yakiniku.
Reinsdyrpølse med multechutney.
Wraps med reinsdyrskav og solbærgele.
Reinsdyrbiff i lefse.
Finnbiff i pitabrød.
Fullkornswrap med reinskav og cashewnøtter.
Reinsdyrpølse med ertepuré og løk.
Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme.
Brioche med reinsdyrskav.
Reinsdyrtaco.
Quesadilla med skav på primus.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.