Fotograf:
Matprat.noHer er en spenstig og spennende variant av fredagstacoen! Wraps fylt med saftig reinsdyrskav og en syrlig tyttebærrømme. Nam! Oppskriften inneholder
144 Kalorier,
8 g Karbo,
11 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 144.44 | 444.97 | Kcal |
Protein | 11.04 | 34.01 | gram |
Karbohydrat | 8.06 | 24.83 | gram |
Kostfiber | 0.81 | 2.50 | gram |
Fett | 7.38 | 22.74 | gram |
Mettet fett | 2.82 | 8.69 | gram |
Salt | 0.93 | 2.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.20 | Kr 34.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 616 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
1. Fres reinsdyrskav raskt i små porsjoner i en varm stekepanne eller gryte med margarin, 2-3 minutter. Ha i strimlet purre og stek videre et par minutter. Krydre med salt og pepper.
2. Varm grove hvetetortilla etter anvisning på pakken.
3. Bland sammen rømme og rørt tyttebærsyltetøy til en dressing.
Anrett de varme lefsene med nystekt reinsdyrskav, salat og tyttebærrømme.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 30486)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-30
Oppdatert dato:2013-05-30
Lesere:
3705 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift