Fotograf:
Norges sjømatråd
Reker med humus og salat i pitabrød inneholder
137 Kalorier,
15 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Reker med humus og salat i pitabrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Sesam, Skalldyr, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reker med humus og salat i pitabrød er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12000 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reker med humus og salat i pitabrød!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.69 | 430.74 | Kcal |
Protein | 7.18 | 22.63 | gram |
Karbohydrat | 14.98 | 47.21 | gram |
Kostfiber | 2.20 | 6.93 | gram |
Fett | 4.85 | 15.28 | gram |
Mettet fett | 0.60 | 1.89 | gram |
Salt | 0.61 | 1.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.41 | Kr 17.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 261 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hummus:
Kjør kikkerter og tahini i foodprosessor sammen med hvitløk og sitronsaft.
Tilsett olivenolje litt om gangen.
Smak til med salt og pepper og sett i kjøleskap.
Til servering:
Varm pitabrødene etter anvisning og åpne dem.
Fyll hvert brød med hummus, bladsalat, reker, cherrytomater og agurk.
Pynt med sitronbåt og flat persille
Tips
Hummus kan byttes ut med en skalldyrdressing eller majones.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 2761)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-11
Oppdatert dato:2002-12-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift