Fotograf:
Norges sjømatråd
Rekestuing på risseng inneholder
69 Kalorier,
4 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Rekestuing på risseng har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri, Skalldyr, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rekestuing på risseng er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3886 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rekestuing på risseng!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 68.56 | 203.97 | Kcal |
Protein | 7.20 | 21.42 | gram |
Karbohydrat | 3.94 | 11.72 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 3.03 | gram |
Fett | 2.44 | 7.26 | gram |
Mettet fett | 1.36 | 4.05 | gram |
Salt | 0.63 | 1.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.78 | Kr 14.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 190 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,98 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok risen etter anvisning på pakken.
Pill rekene.
Surr løken i smør til den er blank. Tilsett paprika, selleri, chili og hvitløk og la dette surre et par minutter.
Tilsett tomatene og la blandingen koke 3-4 minutter. Smak til med salt, pepper og litt chili om nødvendig.
Ha reken i sausen og la dem bli varme. Må ikke koke.
Server straks sammen med den nykokte risen.
Dryss gjerne litt frisk gressløk eller finklippet selleriblad over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23490)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-25
Oppdatert dato:2007-03-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift