Rekestuing på risseng



Rekestuing på risseng oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Rekestuing på risseng inneholder 69 Kalorier, 4 g Karbo, 7 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Rekestuing på risseng har beregnet å ha følgende allergener Melk, Selleri, Skalldyr, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rekestuing på risseng er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3886 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgreker med skall

Saus:

2sssmør
1stkløk, grovhakket
1stkgrønn paprika i biter
1stang(stenger)stangselleri i biter
1stkchili finhakket
2feddhvitløk, finhakket
1boks(er)tomater, grovhakkede
4ssketchup
salt og pepper
litt chilipepper
frisk gressløk




Næringsdeklarasjon for Rekestuing på risseng!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier68.56203.97Kcal
Protein7.2021.42gram
Karbohydrat3.9411.72gram
Kostfiber1.023.03gram
Fett2.447.26gram
Mettet fett1.364.05gram
Salt0.631.87gram
Pris på oppskriftenKr 4.78Kr 14.22Kroner
Hele oppskriften veier1 190 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo22,98 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok risen etter anvisning på pakken.
Pill rekene.
Surr løken i smør til den er blank. Tilsett paprika, selleri, chili og hvitløk og la dette surre et par minutter.
Tilsett tomatene og la blandingen koke 3-4 minutter. Smak til med salt, pepper og litt chili om nødvendig.
Ha reken i sausen og la dem bli varme. Må ikke koke. Server straks sammen med den nykokte risen.
Dryss gjerne litt frisk gressløk eller finklippet selleriblad over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23490)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-25
Oppdatert dato:2007-03-25


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Reker a la Malaysia.Reker a la Malaysia.
Denne retten har 153,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Asiatisk skalldyrgryte med tagliatelle.Asiatisk skalldyrgryte med tagliatelle.
Denne retten har 145,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jambalaya 4.Jambalaya 4.
Denne retten har 97,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønn curry med sjømat.Grønn curry med sjømat.
Denne retten har 132,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reke- og pølsegumbo.Reke- og pølsegumbo.
Denne retten har 138,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekestuing på risseng.Rekestuing på risseng.
Denne retten har 68,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekegryte med kokos og curry.Rekegryte med kokos og curry.
Denne retten har 119,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.