Fotograf:Rosemarie Pettersen Grønn curry i en versjon her med skalldyr. Grønn curry lages i mange forskjellige versjoner, men her i en thai versjon med store reker ++
Varm oljen opp i en stor gryte, tilsett karrypasta og sauter i 1 minutt.
Rør kokosmelk, vann, sukker og fiskesaus i og kok opp. Skru ned platen og la sausen syde i 2 minutter, smak til med evt mer fishsauce eller sukker. Ha i aspargesbønner og fisk. Kokes til fisken er gjennomkokt, og til slutt ha i rekene de siste minuttene.
Pynt med kaffirlime og frisk koriander
Server med ris eller for eksempel flatbrød som vi gjorde. Gjerne litt lime ved siden av til å skvise over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34939)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett Land:
Thailand Innlagt dato:2020-03-08
Oppdatert dato:2020-03-08