Fotograf:Rosemarie Pettersen En miks av kald og varm mat. Egentlig en rett for å bli kvitt rester, men vi fant ut at dette passet fint sammen. Røykelaks er jo bare nydelig sammen med ris, og på denne kan man gjerne ha litt valgfri saus.
Oppskriften inneholder 140 Kalorier, 13 g Karbo, 9 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Selleri, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vi brukte noe kald ris vi hadde liggende. Stek først hvitløken gylden i litt margarin, ha så i risen og varm opp. Ha i erter, kuttede bønner, purre, salt og pepper. La alt bli varmt og litt mykt.
Server med crabstick, røkelaks, chili og selleristang til pynt. Salt og pepper etter ønske.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Rosemarie Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 32642)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Innlagt dato:2016-11-13
Oppdatert dato:2016-11-13