Rødvinssaus med variasjon inneholder
57 Kalorier,
2 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Rødvinssaus med variasjon har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rødvinssaus med variasjon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 11 lesere
Lesere:
25040 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rødvinssaus med variasjon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 56.79 | 79.66 | Kcal |
Protein | 0.58 | 0.81 | gram |
Karbohydrat | 2.05 | 2.88 | gram |
Kostfiber | 0.18 | 0.25 | gram |
Fett | 2.27 | 3.18 | gram |
Mettet fett | 1.42 | 1.99 | gram |
Alkohol | 3.64 % | | | |
Salt | 0.97 | 1.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.07 | Kr 8.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 842 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Røde vinsauser er godt til alt slags kjøtt, men er også helt utmerket til stekt fisk.
1. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Fres den i 1 ss smør sammen med pepper og tomatpuré. Tilsett buljongterning vann og vin. Kok ned til det gjenstår 4 dl.
2. Sil sausen, og jevn den med maizenamelet utrørt i litt vann.Smak til med litt soya og eventuelt salt. For å avrunde sausen rører du inn 2 ss smør like før servering.
Olivensaus
Godt til kjøtt som storfe og vilt. Tilsett 1 dl hakket eller skivet oliven til rødvinssausen
Sterkvinsaus
Erstatt rødvinene med 2 dl sterkvin. Madeira til storfe og vilt, sherry og portvin til både lyst og mørkt kjøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 18419)
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-08-06
Oppdatert dato:2004-08-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift