Røkt trostebryst med salat og pestosaus inneholder
129 Kalorier,
1 g Karbo,
4 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Røkt trostebryst med salat og pestosaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Røkt trostebryst med salat og pestosaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5599 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Røkt trostebryst med salat og pestosaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 128.88 | 416.28 | Kcal |
Protein | 4.35 | 14.05 | gram |
Karbohydrat | 1.45 | 4.68 | gram |
Kostfiber | 0.82 | 2.65 | gram |
Fett | 11.56 | 37.34 | gram |
Mettet fett | 1.79 | 5.78 | gram |
Salt | 2.88 | 9.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.30 | Kr 17.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 292 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp laken og avkjøl. Mariner filetene natten over. Røk brystfiletene i røkeovnen (ABU) i 5 minutter. Pakk dem inn i aluminiumsfolie og hold dem lune mens du lager pestosaus og salat.
Kjør alle ingrediensene til Pestosausen uten oljen i en matprosessor. Oljen spes inn til slutt.
Fordel salaten på tallernene og drypp over med olje og eddik.
Skjær brystfiletene i to mens de ennå er litt varme. Legg disse pent på salaten.
Fordel pestosausen rundt salaten og drypp litt over kjøttet. Pynt med frisk basilikum, tomat og gressløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12676)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Røkt/gravet/saltet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.