Røkt trostebryst med salat og pestosaus



Røkt trostebryst med salat og pestosaus inneholder 129 Kalorier, 1 g Karbo, 4 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Røkt trostebryst med salat og pestosaus har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Røkt trostebryst med salat og pestosaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5599 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stk filetbrystfileter av trost

Marinade:

0,5litervann
2sssalt
0,5sssukker
5stkhel pepper
5stkeinebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stklaurbærblad
2stknelliker, hele

Pestosaus:

blader fra en potte frisk basilikum
1liten buntpersille
1sspinjekjerner
2feddhvitløk
0,5ssparmesanost
0,5tssalt
1dlolivenolje

Salat:

røde og grønne salattyper
2stktomater i skiver
1stkavocado, moden
0,5stkfinhakket rød løk
gressløk og frisk basilikum til pynt
2ssrødvinseddik
2ssolivenolje




Næringsdeklarasjon for Røkt trostebryst med salat og pestosaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128.88416.28Kcal
Protein4.3514.05gram
Karbohydrat1.454.68gram
Kostfiber0.822.65gram
Fett11.5637.34gram
Mettet fett1.795.78gram
Salt2.889.30gram
Pris på oppskriftenKr 5.30Kr 17.12Kroner
Hele oppskriften veier1 292 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo4,5 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok opp laken og avkjøl. Mariner filetene natten over. Røk brystfiletene i røkeovnen (ABU) i 5 minutter. Pakk dem inn i aluminiumsfolie og hold dem lune mens du lager pestosaus og salat.

Kjør alle ingrediensene til Pestosausen uten oljen i en matprosessor. Oljen spes inn til slutt.

Fordel salaten på tallernene og drypp over med olje og eddik.

Skjær brystfiletene i to mens de ennå er litt varme. Legg disse pent på salaten.

Fordel pestosausen rundt salaten og drypp litt over kjøttet. Pynt med frisk basilikum, tomat og gressløk.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12676)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.