Safranfisk inneholder
130 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Safranfisk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Safranfisk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2215 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Safranfisk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 129.66 | 502.00 | Kcal |
Protein | 11.34 | 43.90 | gram |
Karbohydrat | 2.58 | 9.99 | gram |
Kostfiber | 0.36 | 1.39 | gram |
Fett | 8.14 | 31.52 | gram |
Mettet fett | 4.60 | 17.81 | gram |
Salt | 0.39 | 1.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.52 | Kr 48.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 162 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fres løken og hvitløken i litt smør eller margarin. Dryss i safran og rør om. Smak også til med knust estragon og litt kajenne. Dryss på mel og rør igjen.
Drypp på sitronsaften, hell på vann og smuldre i buljongterningen. La det hele koke opp. Hell i kremfløten og la alt bli varmt igjen.
Ha i den halvtinte fisken og la den trekke sakte i sausen i 2-3 minutter - det er nok til tynne rødspettefileter. Ferske fileter trenger bare 1-2 minutter. Dryss evt. på reker. La alt bli gjennomvarmt, men ikke koke. Server straks.
Luftig ris eller pressede poteter er best til denne selskapsfisken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11892)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift