Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller



Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller oppskrift.
Fotograf: Tom Haga
Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller inneholder 50 Kalorier, 2 g Karbo, 5 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4460 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4skive(r)piggvar uten skinn

Grønnsaks gryten:

10dlpiggvarkraft eller annen god klar kraft
2stkneper skrelt og turnert
8stk litesnaskekrøtter skrelt og kuttet
2stkpurreløk, bare det hvite kuttet i 2-3 cm lange ringer
0,25stkselleri rot skrelt og kuttet i pene staver
24stkasparges bønner
1stkspisskål
2stkpersillerot
1stksitron
snittet blad persille
snittet koriander
snittet basilikum
fin skåret gressløk
litt jomfruolje
salt og pepper

Piggvarboller:

200grpiggvarkjøtt
1stkeggehvite
1,5dlkremfløte
salt og pepper

Piggvarpølse:

200grpiggvarkjøtt gjerne de fettfylle stykkene på ” vingene ”
0,5stkeggehvite
0,50,5 m tarm ( kan også rulles i film og posjeres )Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
litt av de overnevnte urtene
salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier50.46586.26Kcal
Protein5.2460.88gram
Karbohydrat2.0523.82gram
Kostfiber1.2914.99gram
Fett2.0824.17gram
Mettet fett0.9511.04gram
Salt0.151.80gram
Pris på oppskriftenKr 8.54Kr 99.22Kroner
Hele oppskriften veier4 647 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo16,25 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Grønnsaks gryten
Kok grønnsakene nesten ferdige i kraften, trekk ferdig fisken i kraften, smak til med salt, pepper og sitron. Sil gjerne kraften før servering.

Piggvarboller
Hold alle i ingrediensene i lik temperatur. Kjør kjøttet på en food prosessor, ha i eggehviten, spe med fløten og smak til med salt og pepper.Fform til ” egg ” med to skjeer og posjer i lettsaltet vann.

Piggvarpølse
Kvern kjøttet og urtene grovt, kna inn eggehviten og salt og pepper.

Fyll i farsen i tarm og posjer i lettsaltet vann. 70 grader 25-30 min. La pølsene hvile før servering

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23469)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-19
Oppdatert dato:2007-02-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.
Denne retten har 75,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flyndrefilet med urtesaus.Flyndrefilet med urtesaus.
Denne retten har 70,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller.Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og .
Denne retten har 50,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.