Salamisnurrer inneholder
268 Kalorier,
27 g Karbo,
11 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Salamisnurrer har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Salamisnurrer er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1749 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Salamisnurrer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 268.17 | 651.63 | Kcal |
Protein | 10.70 | 26.00 | gram |
Karbohydrat | 27.06 | 65.75 | gram |
Kostfiber | 2.18 | 5.30 | gram |
Fett | 12.53 | 30.45 | gram |
Mettet fett | 4.61 | 11.20 | gram |
Salt | 1.55 | 3.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.94 | Kr 14.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 215 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Rør ut gjæren i vannet og tilsett olje, salt og mel. La deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted. Kjevle deigen til en avlang firkant, ca. 30 x 40 cm.
2. Smør utover tomatpuré og fordel salami, oregano og ost over. Strø over nykvernet pepper og rull sammen til en pølse.
3. Skjær pølsa i ca. 1,5 cm tykke skiver. Legg salamisnurrene på et stekebrett kledt med bakepapir. Dryss over litt ost. Etterhev salamisnurrene i ca. 10 minutter og stek dem på 225° C i ca. 10 -15 minutter.
Lag gjerne dobbel porsjon. Passer godt til å fryse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967412)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-01
Oppdatert dato:2002-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift