Salat med reinsdyrbiff. blåmuggost og pære



Salat med reinsdyrbiff, blåmuggost og pære oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Reinsdyrkjøtt kan brukes til mange forskjellige retter! Her har vi laget en salat med reinsdyrbiff, blåmuggost og pære - perfekt når du er ute etter skikkelig comfort food!

Oppskriften inneholder 160 Kalorier, 8 g Karbo, 7 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Nøtter, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Salat med reinsdyrbiff, blåmuggost og pære er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 408 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
100grflatbiff av reinsdyr
1sssmør til steking
6stkaspargesbønner
4blad(er)crispisalat
1stkpære
2ssvalnøttkjerner
1sshonning

Blåmuggostdressing

25grblåmuggost
0,5dlrømme eller créme fraîche
1tssitronsaft




Kalorier og næringsinnhold i Salat med reinsdyrbiff. blåmuggost og pære med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier160.32755.91Kcal
Protein6.7031.59gram
Karbohydrat7.6135.88gram
Kostfiber1.868.77gram
Fett11.0452.05gram
Mettet fett5.5526.17gram
Salt0.231.08gram
Pris på oppskriftenKr 13.78Kr 64.97Kr .-
Hele oppskriften veier472 totalt472 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo18,98 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok opp aspargesbønner raskt i en kjele med lettsaltet vann, 1-2 minutter. Ha aspargesbønnene over i iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen. Da bevarer du den grønne, fine fargen. Finsnitt aspargesbønnene.
Ha blåmuggost og rømme i en bolle, og kjør med en stavmikser til en glatt dressing. Smak til med sitronsaft, eventuelt salt og nykvernet pepper.
Krydre reinsdyrbiffen med salt og pepper, og stek den i 1-2 minutter på hver side i en varm stekepanne med smør. La biffen hvile i minst 5 minutter før du skjærer i den.
Skyll salaten og tørk den godt. Legg bladene over på en dyp tallerken.
Skjær pære i tynne skiver, gjerne med en mandolin, og legg skivene over salatbladene. Dryss over de finsnittede aspargesbønnene.
Skjær biffen i tynne skiver og legg over på tallerkenen sammen med blåmuggostdressing. Dryss grovhakkede nøtter over til slutt.
Server den crispy salaten med saftig og mør reinsdyrbiff. Topp gjerne med honning og litt grovkvernet pepper rett før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 36184)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat
Innlagt dato:2021-12-28
Oppdatert dato:2021-12-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Viltsalat med plommer.Viltsalat med plommer.
Denne retten har 143,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Salat med reinsdyrbiff, blåmuggost og pære.Salat med reinsdyrbiff, blåmuggost og pære.
Denne retten har 160,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Salat med reinsdyrskav, byggryn og selleri.Salat med reinsdyrskav, byggryn og selleri.
Denne retten har 166,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.