Skjær reinsdyrsteken i tynne skiver. Legg på en tallerken og sett kaldt.
Forvarm stekeovnen til 200 °C. Bryt brødet i grove biter med hendene. Legg bitene på bakepapir på stekebrett og drypp over noen dråper olivenolje. Stek brødbitene midt i ovnen til de er sprø og gylne, ca. 10 minutter.
Kutt løk og selleristilk i tynne skiver. Del plommene i to, ta ut steinen og skjær i båter.
Varm olivenoljen i en stekepanne og rist reinsdyrkjøttet raskt til det endrer farge, men ikke blir brent. Fordel kjøttet på tallerkener, eller legg det på et stort fat. Fordel grønnsaker og plommer over. Smuldre chévre med fingrene og fordel over sammen med brødbitene.
Visp sammen sitronsaft og -skall med resten av olivenoljen og drypp over salaten. Dryss over litt salt og grovkvernet pepper. Pynt med friske bær og koriander
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 32613)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2016-10-28
Oppdatert dato:2016-10-28