Viltsalat med plommer



Viltsalat med plommer oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Høstens viltsalat med plommer.

Oppskriften inneholder 143 Kalorier, 7 g Karbo, 11 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Viltsalat med plommer er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1828 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grferdigstekt reinsdyrstek
4skive(r)brød
4ssolivenolje
1stkrødløk
3stang(stenger)stilkselleri (stangselleri) med det grønne
3stkrød plomme
200grchevre (hvit geitost)
1stksitron, saft og finrevet skall av denne
1tssalt
0,5tskvernet pepper
1dlfriske bær feks. rips eller multer
0,5potte(r)frisk koriander




Næringsdeklarasjon for Viltsalat med plommer!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143.25567.54Kcal
Protein11.2444.53gram
Karbohydrat6.6126.19gram
Kostfiber1.505.94gram
Fett7.6530.31gram
Mettet fett3.1312.40gram
Salt0.773.03gram
Pris på oppskriftenKr 14.31Kr 56.69Kroner
Hele oppskriften veier1 585 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo18,45 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær reinsdyrsteken i tynne skiver. Legg på en tallerken og sett kaldt.
Forvarm stekeovnen til 200 °C. Bryt brødet i grove biter med hendene. Legg bitene på bakepapir på stekebrett og drypp over noen dråper olivenolje. Stek brødbitene midt i ovnen til de er sprø og gylne, ca. 10 minutter.
Kutt løk og selleristilk i tynne skiver. Del plommene i to, ta ut steinen og skjær i båter.
Varm olivenoljen i en stekepanne og rist reinsdyrkjøttet raskt til det endrer farge, men ikke blir brent. Fordel kjøttet på tallerkener, eller legg det på et stort fat. Fordel grønnsaker og plommer over. Smuldre chévre med fingrene og fordel over sammen med brødbitene.
Visp sammen sitronsaft og -skall med resten av olivenoljen og drypp over salaten. Dryss over litt salt og grovkvernet pepper. Pynt med friske bær og koriander

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 32613)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat
Innlagt dato:2016-10-28
Oppdatert dato:2016-10-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Viltsalat med plommer.Viltsalat med plommer.
Denne retten har 143,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Salat med reinsdyrskav, byggryn og selleri.Salat med reinsdyrskav, byggryn og selleri.
Denne retten har 166,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Salat med reinsdyrbiff, blåmuggost og pære.Salat med reinsdyrbiff, blåmuggost og pære.
Denne retten har 160,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.