Salat med reinsdyrskav. byggryn og selleri



Salat med reinsdyrskav, byggryn og selleri oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Reinsdyrskav kan brukes i mer enn finnbiff og gryter! Lag en deilig og mettende salat med byggryn, sellerirot og eple - tradisjonelle smaker i ny innpakning.

Oppskriften inneholder 166 Kalorier, 12 g Karbo, 8 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Salat med reinsdyrskav, byggryn og selleri er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 127 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grreinsdyrskav
2sssmør
3dlbyggryn (gjerne røde)
300grsellerirot
1stkgrønt eple
0,5stksitron
0,5bunt(er)bladpersille
0,5stkgranateple
1pose(r)blandet babybladsalat
2sseplecidereddik
1dlolivenolje




Kalorier og næringsinnhold i Salat med reinsdyrskav. byggryn og selleri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier165.85698.44Kcal
Protein7.6032.01gram
Karbohydrat11.5748.72gram
Kostfiber2.7811.71gram
Fett9.2939.12gram
Mettet fett2.6911.33gram
Salt0.110.45gram
Pris på oppskriftenKr 8.86Kr 37.31Kr .-
Hele oppskriften veier1 685 totalt421 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo27,9 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok byggryn etter anvisning på pakken.
Stek reinsdyrskav i smør til det begynner å få farge. Krydre med salt og pepper.
Skrell og kutt selleri i 2 cm terninger. Varm en stekepanne med litt olivenolje og stek terningene til de har fått fin farge, men fortsatt har litt tyggemotstand.
Skrell og kutt eple i små terninger. Bland med sitronsaft og skall.
Plukk bladene av stilken og grovhakk persillen. Rens granateplet.
Bland eplecidereddik og resten av oljen og smak til med salt og kvernet pepper. Hell over rugkjernene og vend inn selleri, eple, persille, granateplekjerner, babysalat og reinsdyrskav.
Anrett salaten på et fat eller i en vid bolle og server.

Vi har brukt røde byggryn i salaten, men er det vanskelig å få tak i, er perlebygg eller andre typer byggryn like bra. Vær oppmerksom på at noen typer må bløtlegges over natten før koking.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 36183)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat
Innlagt dato:2021-12-28
Oppdatert dato:2021-12-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Viltsalat med plommer.Viltsalat med plommer.
Denne retten har 143,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Salat med reinsdyrskav, byggryn og selleri.Salat med reinsdyrskav, byggryn og selleri.
Denne retten har 165,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Salat med reinsdyrbiff, blåmuggost og pære.Salat med reinsdyrbiff, blåmuggost og pære.
Denne retten har 160 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.