Fotograf:
Astrid Hals
Syltet makrellfilet med kokte poteter, brød og rømme gir nytt liv til en gammel klassiker. Enkelt å lage for deg som vil servere noe godt i sommer. Oppskriften inneholder
86 Kalorier,
7 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sidersyltet makrell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2578 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sidersyltet makrell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 85.94 | 588.52 | Kcal |
Protein | 8.70 | 59.58 | gram |
Karbohydrat | 6.92 | 47.39 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 5.75 | gram |
Fett | 2.42 | 16.57 | gram |
Mettet fett | 0.53 | 3.63 | gram |
Salt | 0.59 | 4.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.94 | Kr 33.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 739 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær gulrot, sjalottløk, stilkselleri og syltet ingefær i skiver.
Bland i resten av ingrediensene til laken, gi den et oppkok, og la den trekke i 5-10 minutter. Legg i makrellfilet
Gi det hele et raskt oppkok, ta kokekaret av varmen og avkjøl makrell i laken.
Server makrell med litt av laken og godt brød som forrett, eller med poteter og rømme til middag.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29364)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-10
Oppdatert dato:2013-04-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift