Sirupskake fra Ringsaker inneholder
322 Kalorier,
50 g Karbo,
4 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Sirupskake fra Ringsaker har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sirupskake fra Ringsaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5322 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sirupskake fra Ringsaker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 322.24 | 6 915.41 | 345.77 | Kcal |
Protein | 3.61 | 77.47 | 3.87 | gram |
Karbohydrat | 49.58 | 1 064.01 | 53.20 | gram |
Kostfiber | 6.68 | 143.36 | 7.17 | gram |
Fett | 10.68 | 229.20 | 11.46 | gram |
Mettet fett | 2.06 | 44.21 | 2.21 | gram |
Salt | 0.14 | 2.99 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.59 | Kr 55.58 | Kr 2.78 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 146 totalt | 2 146 pr porsj | 107 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Bland alt, mjølet + hjortesalt til slutt. Stekes i langpanne i middels varm ovn circka 1 time.Bruk halvparten av hvert med rug og hvete og ha i så mye mjøl at turu står, ellers faller kaka ned. Bruk gjerne papir i bunnen av langpanna.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18031)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-12
Oppdatert dato:2004-06-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift