Sjøkrepsravioli



Sjøkrepsravioli inneholder 266 Kalorier, 37 g Karbo, 13 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Sjøkrepsravioli har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjøkrepsravioli er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4032 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkrå og ferske sjøkreps, eller lettkokte
4ssricottaost, eller annen smøreost
4ssparmesan, finrevet
1feddhvitløk finhakket
4ssbasilikum, frisk hakket
karri
kajennepepper
1stkegg til pensling

Pastadeig:

500grhvetemel
4stkegg
0,5tssalt
Ca 1,5ssolivenolje




Næringsdeklarasjon for Sjøkrepsravioli!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier266.28658.11Kcal
Protein12.6131.17gram
Karbohydrat36.6290.51gram
Kostfiber2.556.30gram
Fett7.1417.65gram
Mettet fett2.325.73gram
Salt0.691.70gram
Pris på oppskriftenKr 6.76Kr 16.71Kroner
Hele oppskriften veier989 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo55 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Pisk eggene sammen med salt og olje. Ha fem ss hvetemel i eggeblandingen og rør det klumpfritt. Ha resten av melet i en liten haug på bordet og form en grop i midten. Hell røren oppi og bland det kjapt sammen med hendene. Kna deigen til den er glatt og blank. Juster med hvetemel til deigen ikke opptar mer.

Pakk deigen i plastfolie og la den hvile i kjøleskapet i minst en time.

Skjær krepsehalene i mindre biter, strø på litt karri og kajenne og stek dem raskt, 15-20 sekunder, sammen med hvitløk i en teflonpanne med litt olje. Ta dem ut og bland forsiktig med smøreost, parmesan og basilikum samt litt salt og pepper. Sett til side.

Strø mel på bordet, del deigen i mindre biter og kjevle dem ut til tynne leiver. Strø på mer mel underveis, slik at det ikke klistrer seg til bordet. Bruk en stor og rund ting til å stikke ut fire rundinger, og en litt mindre, men like rund til å stikke ut fire litt mindre rundinger.

Pisk et egg og pensle de minste rundingene. Fordel fyllet i midten av dem, legg de store rundingene over og klem fast langs kantene.

La rvioliene ligge en times tid i kjøleskapet.

Kok opp masse vann med litt salt og en liten sprut olivenolje. Kok ravioliene i ca 3 minutter og server med litt saus av noe slag, eller bare en klatt pesto.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7791)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjøkreps naturell.Sjøkreps naturell.
Denne retten har 42,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kreps Jambalaya.Kreps Jambalaya.
Denne retten har 127,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.