Sjøkrepsravioli inneholder
266 Kalorier,
37 g Karbo,
13 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Sjøkrepsravioli har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjøkrepsravioli er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4032 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjøkrepsravioli!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 266.28 | 658.11 | Kcal |
Protein | 12.61 | 31.17 | gram |
Karbohydrat | 36.62 | 90.51 | gram |
Kostfiber | 2.55 | 6.30 | gram |
Fett | 7.14 | 17.65 | gram |
Mettet fett | 2.32 | 5.73 | gram |
Salt | 0.69 | 1.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.76 | Kr 16.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 989 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk eggene sammen med salt og olje. Ha fem ss hvetemel i eggeblandingen og rør det klumpfritt. Ha resten av melet i en liten haug på bordet og form en grop i midten. Hell røren oppi og bland det kjapt sammen med hendene. Kna deigen til den er glatt og blank. Juster med hvetemel til deigen ikke opptar mer.
Pakk deigen i plastfolie og la den hvile i kjøleskapet i minst en time.
Skjær krepsehalene i mindre biter, strø på litt karri og kajenne og stek dem raskt, 15-20 sekunder, sammen med hvitløk i en teflonpanne med litt olje. Ta dem ut og bland forsiktig med smøreost, parmesan og basilikum samt litt salt og pepper. Sett til side.
Strø mel på bordet, del deigen i mindre biter og kjevle dem ut til tynne leiver. Strø på mer mel underveis, slik at det ikke klistrer seg til bordet. Bruk en stor og rund ting til å stikke ut fire rundinger, og en litt mindre, men like rund til å stikke ut fire litt mindre rundinger.
Pisk et egg og pensle de minste rundingene. Fordel fyllet i midten av dem, legg de store rundingene over og klem fast langs kantene.
La rvioliene ligge en times tid i kjøleskapet.
Kok opp masse vann med litt salt og en liten sprut olivenolje. Kok ravioliene i ca 3 minutter og server med litt saus av noe slag, eller bare en klatt pesto.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7791)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift